De reis naar Panama City Beach.

Vandaag reizen we van Pensacola naar Panama City Beach dus dat is echt een korte rit. TomTom geeft aan dat de snelste route net 2 uurtjes rijden is en omdat dit toch wel een erg kort ritje is, rijden we niet over de interstates. TomTom geeft aan dat de rit dan een half uurtje meer kost.

We kunnen niet al te vroeg in Panama City Beach aankomen, dus we slapen uit, ontbijten rustig en haasten ons niet tijdens de rit.

De rit zelf is niet echt heel super mooi of interessant en rond kwart over 2 rijden we de oprit van het super grote hotel op.

Het uitzicht uit onze kamer in Panama City Beach.

Het uitzicht uit onze kamer.

We zitten op de 3de verdieping (van de 15) en hebben echt een grote kamer hoor. De kamer van 12 meter diep, heeft een super grote manshoge ijskast, een grote magnetron, een echt grote kluis (dat is echt fijn als je de hele dag op het strand zit) en zelfs een DVD-speler.

Lekker aan het strand.

We kleden ons om en gaan met een tasje spullen én de koelbox naar het strand.

Lekker uitrusten aan het strand in Panama City Beach.

Lekker uitrusten aan het strand.

Daar het hotel aan het strand ligt liggen we rond half 3 op het strand waar we heerlijk lezen. De koelbox is dan echt een uitkomst: immers altijd een koud drankje (fris en bier). Luxe!

De volgende dagen genieten we van het weer, de zee (met een heerlijke watertemperatuur) en het strand. Lekker uitrusten en terugdenken aan alles dat we gezien en beleefd hebben.

Af en toe hangen er wat dreigende luchten.

Af en toe hangen er wat dreigende luchten.

Terugreis.

De terugreis naar het beginpunt van de reis, Atlanta (GA) is een heel mooie rit, mooie wegen door, in totaal, 3 staten. Mooi groen, veel bossen en mooi heuvelachtig terrein.

Om 3 uur rijden we de (ons bekende) oprit van het hotel op in Atlanta. De spullen hebben we snel uitgeladen.

Top