De reis naar Idaho Falls.

Van Salt Lake city zijn we, via de Minnetonka Cave naar Idaho Falls gereden.

Idaho Falls is voor ons echt de doorreis plaats op weg naar Yellowstone. Omdat we deze vakantie echt nergens 1 nacht willen verblijven maar minimaal 2, wordt dit een heel rustig verblijf.

Ons hotel ligt direct aan de Snake River en als we op ons ruime balkon zitten, dan kijken we uit op de rivier. We hebben een eigen keukentje in onze kamer en vanaf ons ruime balkon zien we in de rivier heel veel eenden zwemmen. De temperatuur is prima want in de avond is het 26 graden. Heerlijk.

Rust!

Idaho Falls (ID).

Idaho Falls (ID).

Na rustig uitslapen, boodschappen doen bij de grote Walmart die vlak in de buurt is en tanken (waar we rond de € 0,60 per liter betalen), gaan we met een spelletje op een bankje in het park aan het water zitten. Op Schiphol hadden we Scrabble Strijd gekocht en dat blijkt een erg gezellige variant van het gewone Scrabble te zijn.

Er komt onweer aan in Idaho Falls (ID).

Er komt onweer aan in Idaho Falls (ID).

Het is er rustig en stil. We lezen, kijken uit over het water en spelen een spelletje. Lekker uitrusten van de reis. Daar zijn we wel aan toe hoor.

Misschien hadden we hier toch kunnen volstaan met 1 overnachting, maar dat is iets wat we mee moeten nemen voor een volgende vakantie.