Vreemd klimaat in Los Angeles.

De strandverlenging in Los Angeles was wel lekker maar niet heel erg speciaal.

Het klimaat aan de westkust blijkt, als wij er zijn, best apart te zijn. In de ochtend is het vaak bewolkt en wat frisser. Als wij er zijn is het in de ochtend meestal ongeveer 17 of 18 graden. De bewolking trekt dan in de loop van de ochtend op waarna de zon lekker doorkomt. Rond 17 uur wordt het vaak al wat frisser en verlaten we het strand.

Als we vragen naar het weer in en om Los Angeles, blijkt dat onze observatie een correcte is. In de ochtend is het inderdaad meestal bewolkt met een temperatuur van zo net onder de 20 graden. Aan het einde van de ochtend komt de zon dan meestal door waarna het snel lekker wordt en je dan naar het strand kan.

Het strand in Los Angeles.

Als de zon dan eenmaal doorkomt heeft deze wel heel erg veel kracht. Daar komen we pijnlijk achter als we na een middag op het strand behoorlijk verbrand terug lopen naar ons hotel. De zon leek die middag niet echt heel fel te hebben geschenen.

In de buurt van ons hotel is een heel grote supermarkt: Ralphs. Hier vinden we enorm veel vooral verse producten, allemaal erg mooi. We halen er warme kip, broodjes, Ceasar salad en een lekkere grote fruitsalade. Heerlijk!

Als de temperatuur op een andere ochtend weer rond de 17 of 18 graden is, bezoeken we een grote mall in de buurt: de Mall Galleria Southbay (1 van de vele malls in Los Angeles). Daar zijn leuk veel winkeltjes.

Klik hier om de evaluatie van de vakanties te lezen.