De reis naar Virginia Beach.

De rit van Washington (DC) naar Virginia Beach is best kort.

In ongeveer 4 uur rijden zijn we bij ons nieuwe hotel.

Naar het strand.

Daar ons hotel een stukje verwijderd ligt van het strand, is er een shuttle-verbinding tussen het strand en het hotel opgezet. Heel handig en snel.

Als we onze spullen in de kamer hebben achtergelaten, zoeken we de hotelshuttle op die gelukkig snel vertrekt. We zijn de enige gasten in de bus.

Het strand van Virginia Beach (VA).

Het strand van Virginia Beach (VA).

Als we het busje uitstappen, lopen we eerst even wat winkeltjes in om gewoon eens wat rond te kijken in deze Amerikaanse badplaats. Dan lopen we naar het strand. Op het strand rusten we lekker uit van de intensieve dagen hiervoor. Het verwerken van al die indrukken kost toch best wat energie.

We liggen een groot deel van de middag op toch een beetje prijzige strand-bedjes, lezen veel en kijken onze ogen uit in deze échte badplaats.

Rond 5 uur worden de strandstoelen, dus ook de onze, opgeruimd dus kunnen we maar vrij kort genieten van het lekker languit liggen op de stoel.

Naast de kerk in Virginia Beach (VA).

Naast de kerk in Virginia Beach (VA).

Vlak voordat we rond 7 uur weer instappen in het shuttle-busje dat ons terug brengt naar het hotel, zien we vlak bij de kerk, een bord dat we nog niet eerder zagen. Zou het ook echt helpen?